'PSV komt in zoektocht naar verdediger uit in Italië: De Vrij op de radar'

PSV heeft interesse in Stefan de Vrij
29 mei om 15:10

PSV zou geïntereseerd zijn in het overnemen van Stefan de Vrij van Inter. De Nederlander mag mogelijk vertrekken bij de Italiaanse kampioen en kan terugkeren naar Nederland. Eerder stond De Vrij onder contract bij Feyenoord voordat hij naar het buitenland trok.

Volgens La Gazzetta dello Sport mag naast Francesco Acerbi ook De Vrij vertrekken. 'De prestaties van Acerbi en De Vrij vorig seizoen waren uitstekend, maar leeftijd en het daaruit voortvloeiende blessurerisico zouden ertoe kunnen leiden dat Marotta, Ausilio en Inzaghi gaan anticiperen op de jacht op een jongere speler. Zowel de 36-jarige Acerbi als de 32-jarige De Vrij hebben contracten die in 2025 aflopen. De Italiaan kreeg echter kuitproblemen en kampte daarna met liespijn, terwijl een terugkeer naar zijn thuisland voor de Nederlander niet kan worden uitgesloten. Sterker nog, PSV zou in hem geïnteresseerd zijn.'

Al langer is PSV op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. Tijdens de winterse transferperiode waren de Eindhovenaren in de strijd om de handtekening van Jeremiah St. Juste. Die interesse zou nog altijd niet weg zijn. Ook Ryan Flamingo kan op interesse uit Eindhoven rekenen. Aan de andere kant lijkt PSV juist André Ramalho te gaan verliezen. PAOK meldde zich voor de Braziliaan.

Voor De Vrij zou het een terugkeer zijn naar de Eredivisie. In 2014 verliet hij de Nederlandse competitie voor een avontuur in de Serie A. Vanuit de jeugdopleiding van Feyenoord knokte de centrale verdediger zich in het eerste elftal, waarna hij de Rotterdamse club verliet voor Lazio. In 2018 verliet hij I Biancocelesti transfervrij voor Inter.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!