Lazio toont interesse in Calvin Stengs van Feyenoord en betrekt Gustav Isaksen

'Italianen tonen interesse in Stengs en denken aan ruildeal met Feyenoord'

28 mei om 11:47

Lazio heeft belangstelling voor Calvin Stengs, de creatieve middenvelder van Feyenoord. De Romeinse club ziet in hem een mogelijke vervanger voor Luis Alberto, die zelf aangegeven heeft te willen vertrekken. Dat meldt Il Messaggero.

Alberto heeft Lazio gevraagd zijn contract te ontbinden, maar de club is niet van plan om hem zonder vergoeding te laten gaan. Een bod van elf miljoen euro van Al-Duhail werd afgewezen. Lazio wil minimaal vijftien miljoen ontvangen, mede omdat Liverpool recht heeft op 25% van de transfersom.

Om de komst van Stengs te realiseren, denkt Lazio aan een ruildeal waarbij Gustav Isaksen betrokken zou kunnen zijn. Isaksen, die vorig jaar overkwam van FC Midtjylland, heeft geen vaste plek weten te veroveren bij Lazio. Feyenoord zou nog steeds interesse hebben in Isaksen, wat een ruil met Stengs mogelijk maakt.

Naast Stengs staan ook César Huerta van UNAM Pumas en Fisaye Dele-Bashiru van Hatayspor op de radar van Lazio. Echter, de contacten tussen Lazio en Feyenoord over Stengs lijken de meeste kans van slagen te hebben. De achtvoudig Oranje-international kwam in de zomer van 2023 over van OGC Nice, speelde tot dusver 43 officiële wedstrijden voor Feyenoord en scoorde daarin acht keer. Ook gaf hij achttien assists.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!