Deze doelman wordt volgens Wim Kieft de eerste keus bij Oranje op het EK

Deze doelman wordt volgens Wim Kieft de eerste keus bij Oranje op het EK

30 mei om 08:08

Wim Kieft voorspelt dat Justin Bijlow de eerste doelman van Oranje zal zijn op het EK 2024 in Duitsland. Hij denkt dat bondscoach Ronald Koeman voor de keeper van Feyenoord kiest, ondanks de concurrentie van Bart Verbruggen en Mark Flekken.

"Ik had er helemaal niet zo bij stilgestaan, maar Bijlow zit erbij", zei Kieft bij Veronica tijdens de Conference League-finale tussen Olympiacos en Fiorentina. "En ik denk dat Koeman daarvoor gaat kiezen."

Wilfred Genee is het met Kieft eens en verwacht dat Bijlow op 16 juni tegen Polen onder de lat staat. Nederland speelt daarna tegen Frankrijk en Oostenrijk. Dick Advocaat heeft echter twijfels over Kiefts voorspelling. "Ik weet niet of Bijlow gaat keepen. Ik denk dat Koeman daar nog over twijfelt. Bijlow is wel een geweldige keeper als hij fit is", aldus Advocaat die met hem werkte bij Feyenoord. "Maar ik denk dat die andere jongen (Verbruggen, red.) een goede indruk heeft achtergelaten bij Koeman."

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!