Waar en hoe laat wordt Excelsior - NAC Breda in de play-offs uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Excelsior - NAC Breda in de play-offs uitgezonden?
2 juni om 14:20
Laatste update: 2 juni om 14:20

Zondagavond staat er een allesbeslissende wedstrijd op het programma in de finale van de play-offs om promotie/degradatie in de Eredivisie. Excelsior ontvangt NAC Breda voor de return in Rotterdam, na een tumultueuze heenwedstrijd die met 6-2 werd gewonnen door de Bredanaars. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

De heenwedstrijd kende een dramatisch verloop voor Excelsior, met twee rode kaarten voor Lance Duijvesteijn en Arthur Zagré. NAC profiteerde optimaal van het overwicht en zette een flinke stap richting promotie naar de Eredivisie. Voor Excelsior staat er veel op het spel; zij vechten om handhaving in de hoogste klasse, terwijl NAC ruikt aan promotie na jaren van afwezigheid.

Live Excelsior - NAC kijken

De returnwedstrijd tussen Excelsior en NAC Breda begint zondag 2 juni om 18.00 uur in het Van Donge & De Roo Stadion. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!