Memphis rapt in nieuwe track over zijn Ghanese roots, het luxe leven en de pers

Memphis Depay heeft in aanloop naar het EK een nieuwe track uitgebracht
30 mei om 17:07

Memphis Depay heeft vlak voor het EK in Duitsland een nieuwe single gereleased. De Oranje-vedette is te horen in de track 'Kings & Kingdoms', waarin hij rapt over het luxe leven waar hij zich nu in bevindt en wat hij daarvoor heeft moeten doen, de pers en het land Ghana waar zijn roots liggen.

Dat Memphis nu een luxe leven leidt, laat hij zien in de clip middels modellen, luxe hotelkamers en dure horloges. "Je schrikt van de prijs van mijn kapper, dat is grappig", klinkt het.

In het volgende gedeelte van het nummer wordt de pers de maat genomen, die er volgens hem niets van begrijpt. "Shit, ik leef in een bubbel. Krant die weer schrijft in de hoop dat ik stumble. Maak toch de tijd voor fans en ik geef ze een krabbel." Volgens Memphis is hij 'flamboyant', maar ook 'humble'. "Ik ben een one of them", luidt de conclusie.

Ook de Ghanese roots van Memphis komt aan bod. De straten van zijn geboorteland zijn te zien in de clip, deze worden met teksten begeleid. "Uit de dirt men geloof me. Blote voeten fuck zolen, spirit is altijd loaded", aldus de Oranje-international, die de slavernij aanhaalt. "Toen ze kwamen met boten, en alles wilden ownen, alles is van ons gestolen."

Bekijk de hele clip van het nummer van Memphis hieronder.