Ten Hag heeft concurrent minder bij United: Ipswich Town verlengt met succescoach

Ten Hag heeft concurrent minder bij United: Ipswich verlengt met succescoach
30 mei om 19:30
Laatste update: 30 mei om 19:45

Erik ten Hag kan één concurrent wegstrepen voor zijn positie bij Manchester United, want Kieran McKenna heeft zijn contract bij Ipswich Town verlengd. De Noord-Ier heeft een contract tot medio 2028 getekend bij zijn huidige club. 

De Noord-Ier boekte grote successen met zijn club Ipswich Town. De afgelopen twee jaar promoveerde hij twee keer, waardoor The Tractor Boys komend seizoen mogen uitkomen in de Premier League. Dit succes bleef niet onopgemerkt door de Engelse grootmachten, zoals United, waar McKenna op de radar kwam als potentiële trainer. De Noord-Ier wees het aanbod van de grootmachten af voor een langer verblijf bij Ipswich Town. 

McKenna's grootste wens was uitkomen in de Premier League met Ipswich Town. "Ik ben enorm trots dat ik een nieuw contract heb mogen tekenen. We hebben de laatste twee seizoenen ongelofelijk mooie successen mogen vieren. Ik ben erg blij dat ik de kans en verantwoordelijkheid heb gekregen om deze club te leiden in het eerste Premier League-seizoen in de laatste 22 jaar."