'PSV lijkt dicht bij komst groot Ajax-talent: interesse nu concreet'

PSV dicht bij komst Sean Steur
2 juni om 16:50

Sean Steur lijkt toch de overstap van Ajax naar PSV te gaan maken. Het grote talent van de Amsterdammers staat op het punt van club te switchen. Eerder kwam er al interesse vanuit Eindhoven, maar die is nu echt concreet.

Eerder in de week kwam het Eindhovens Dagblad naar buiten dat PSV zich mogelijk zou willen versterken met het grote talent van Ajax onder 17. Die interesse is niet weggegaan en Ajax Showtime weet zelfs te melden dat de Eindhovenaren dichtbij de komst van de zestienjarige middenvelder is. Hij zou daarmee zijn broer richting PSV volgen. 

Steur is een van de belangrijkste talenten van zijn lichting binnen Ajax. Dit seizoen speelde hij in alle competities 31 wedstrijden, daarin was de middenvelder goed voor zeven doelpunten en evenveel assists. Ook won hij met de Amsterdammers de beker en de felbegeerde Future Cup. In de finale tegen Partizan Belgrado was Steur ook trefzeker.

Tevens speelde Steur al drie wedstrijden mee bij Ajax onder 18 en maakte hij al zijn debuut in het Nederlandse profvoetbal. In de laatste wedstrijd van het Keuken Kampioen Divisie-seizoen viel Steur in de 68ste minuut in. De stap richting Eindhoven lijkt mogelijk, omdat Steur en Ajax in de contractonderhandelingen te ver uit elkaar vandaan liggen.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!