Wie is de scheidsrechter bij Excelsior - NAC Breda?

Net als de vorige editie: welke scheidsrechter fluit de play-off finale?

2 juni om 17:45

Het is tijd voor de allesbeslissende wedstrijd in de play-offs. Excelsior en NAC vechten het na het tweeluik in Breda wederom om het laatste Eredivisie-ticket, waarbij de Bredanaars een 6-2 voorsprong hebben. Welke scheidsrechter zal het duel fluiten? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

Het was een groot spektakel in het Rat Verlegh Stadion tijdens het heenduel van de finale van de play-offs in de strijd om promotie en degradatie. Aimé Omgba zette NAC al snel op voorsprong, waarna Lance Duijvestijn nog de gelijkmaker scoorde. Niet veel later ontving hij de eerste rode kaart van de avond, want in de tweede helft pakte Arthur Zagre ook zijn tweede gele kaart. Met negen man waren de Rotterdammers niet opgewassen tegen een ontketend NAC en dus verloor de ploeg van Marinus Dijkhuizen met 6-2. In het eigen Van Donge & De Roo Stadion is een heuze remontada nodig om in de Eredivisie te blijven.

Welke scheidsrechter heeft de leiding over Excelsior - NAC?

In Breda stond scheidsrechter Dennis Higler aan de leiding van het duel. Hij zal in Rotterdam gevolgd worden door Danny Makkelie. Ook vorig jaar was Makkelie de scheidsrechter in de finale van de play-offs. Toen versloeg Excelsior ADO Den Haag na een krankzinnige wedstrijd op strafschoppen. De heren Steegstra en De Vries zullen acteren als assistent-scheidsrechters en Rob Dieperink is de VAR van dienst.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!