Waar en hoe laat kun je Finland - Nederland in de EK-kwalificatie vrouwen kijken?

Waar en hoe laat kun je Finland - Nederland in de EK-kwalificatie vrouwen kijken?
4 juni om 17:00
Laatste update: 4 juni om 17:00

Oranje-fans kunnen zich opmaken voor een spannende avond wanneer het Nederlands vrouwenelftal het opneemt tegen Finland in de EK-kwalificatie. Dinsdagavond staat de belangrijke uitwedstrijd gepland in het Tammela Stadion in Tampere. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Finland - Nederland EK-kwalificatie vrouwen

Oranje heeft tot nu toe zes punten verzameld uit drie kwalificatiewedstrijden. In een poule met verder Italië en Noorwegen zijn er in totaal zes wedstrijden te spelen. Afgelopen vrijdag behaalde Nederland een nipte 1-0 overwinning op Finland dankzij een goal van Lineth Beerensteyn in Rotterdam, Het Kasteel.

Het duel in Tampere wordt van groot belang, aangezien de nummers één en twee van de poule zich automatisch plaatsen voor het EK 2025 in Zwitserland. De teams die op de derde en vierde plaats eindigen, spelen play-offs voor een ticket. Finland zal er alles aan doen om de punten in eigen huis te houden, terwijl Oranje de volle buit nodig heeft om hun kwalificatiekansen te vergroten.

Live Finland - Nederland kijken

Finland – Nederland begint dinsdag 4 juni om 18.00 uur en wordt live uitgezonden op NPO1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.