De Bruyne sluit Saudi-transfer niet uit: 'Kan een ongelooflijk bedrag verdienen'

Kevin De Bruyne over een mogelijke transfer naar Saudi-Arabië
4 juni om 14:06

Kevin De Bruyne sluit een transfer naar Saudi-Arabië niet uit. Dat bespreekt hij in een uitgebreid interview met Het Laatste Nieuws. De spelmaker van Manchester City vertelt dat hij dergelijke gesprekken regelmatig voert met zijn vriendin.

De Bruyne, die later deze maand 33 wordt, begint aan zijn laatste contractjaar bij City. "Voor Michèle (zijn vriendin, red.) is een exotisch avontuur oké", zegt hij. "Het zijn ook gesprekken die we steeds meer voeren als familie. Mijn oudste, Mason Milian, is intussen acht jaar en kent niks anders dan Engeland. Hij vraagt ook hoelang ik nog bij City zal spelen. Eens het moment komt, zullen we er op een bepaalde manier mee moeten omgaan."

Een mogelijke bestemming voor De Bruyne is Saudi-Arabië. De Bruyne geeft aan dat hij openstaat voor zo'n lucratieve transfer. "Op mijn leeftijd moet je voor alles openstaan. Je praat over ongelooflijke bedragen in wat misschien het einde van mijn carrière zal zijn. Soms moet je daar bij stilstaan", vertelt De Bruyne, die geen doekjes windt om het financiële perspectief. "Als ik daar twee jaar ga spelen, zal ik een ongelooflijk bedrag kunnen verdienen. Daarvoor heb ik 15 jaar moeten voetballen. Misschien kom ik zelfs nog niet aan dat bedrag."

De Bruyne gaat komende zomer eerst met België naar het EK in Duitsland. In poule E nemen De Rode Duivels het op tegen Oekraïne, Roemenië en Slowakije.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!