Ancelotti komt terug op uitspraken over WK voor clubs

Ancelotti komt terug op uitspraken over WK voor clubs: dit zegt de Real-trainer

10 juni om 15:20

Carlo Ancelotti heeft gereageerd op een veelbesproken interview van hemzelf. De Real Madrid-trainer stelt dat hij helemaal niet tegenstander is van het WK voor clubs. VoetbalNieuws legt de situatie aan je uit!

In een interview met Il Giornale was Ancelotti felt over het toernooi. 'De spelers en de clubs zullen niet deelnemen aan dat toernooi. Eén enkele wedstrijd van Real Madrid is 20 miljoen euro waard en de FIFA wil ons dat bedrag geven voor het hele toernooi. Dat gaat niet gebeuren. Net als wij zullen andere clubs de uitnodiging afslaan', citeerde het Italiaanse medium Ancelotti.

Ancelotti reageert nu zelf op het interview. 'In mijn interview met Il Giornale werden mijn woorden over de FIFA Club World Cup niet geïnterpreteerd zoals ik het bedoelde', schrijft de ervaren oefenmeester. "Niets staat verder van mijn interesse af dan het afwijzen van de mogelijkheid om deel te nemen aan een toernooi waarvan ik denk dat het een geweldige kans zou kunnen zijn om met Real Madrid voor grote titels te blijven vechten', klinkt het.