Mikautadze ontkracht transfergeruchten: dit zegt de aanvaller over zijn toekomst

Mikautadze heeft nog geen nieuwe club gekozen
12 juni om 09:39

Georges Mikautadze ontkent de geruchten over een vermeend akkoord met AS Monaco. Via Instagram ontkende hij dat hij al een keuze heeft gemaakt, maar nam hij met een video afscheid van FC Metz. VoetbalNieuws.nl vertelt je zijn uitspraken. 

De aanvaller, die slechts zes keer in actie kwam voor Ajax zonder directe betrokkenheid bij een doelpunt, maakte indruk bij FC Metz na zijn verhuur. Ajax nam hem in 2023 voor zestien miljoen euro over van Metz, maar verhuurde hem in de winter al terug aan zijn oude club. Metz lichtte inmiddels de koopoptie.

Gezien de interesse van clubs als Olympique Lyon en AS Monaco lijkt het onwaarschijnlijk dat Mikautadze volgend seizoen in de Ligue 2 speelt. L'Équipe meldde dat de 23-jarige aanvaller al een akkoord met Monaco had bereikt, maar dit ontkende Mikautadze zelf: 'Ik heb de keuze over mijn toekomstige club nog niet gemaakt, ik hou jullie op de hoogte,' aldus zijn Instagram-post.

Met een uitgebreide video nam Mikautadze afscheid van de supporters van Metz, waar hij bekend staat als Roi George. Sinds zijn terugkeer scoorde hij twaalf keer, inclusief een indrukwekkende reeks van zes wedstrijden op rij. Een terugkeer bij Ajax is uitgesloten.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jordan Abecassis (@jordan_abk6)