'Ajax-flop op de radar van clubs uit Brazilië en Mexico, besluit staat al vast'

'Ajax-flop op de radar van clubs uit Brazilië en Mexico'
12 juni om 12:52

Jorge Sánchez lijkt Ajax in de zomer definitief te verlaten, maar de rechtsback kan op interesse van meerdere clubs uit Mexico en Brazilië rekenen, aldus het Mexicaanse Record. De miskoop van de Amsterdammers lijkt al enige tijd onderweg naar Cruz Azul en de mandekker lijkt niet van gedachten te veranderen. 

Naast Cruz Azul zouden clubs als Monterrey, Tigres en Chivas geïnteresseerd zijn in de verdediger. In Brazilië staat Botafogo, waar Clarence Seedorf nog zijn carrière afsloot, klaar voor de handtekening van Sánchez. De speler maakte in de zomer van 2022 nog de overstap van Club America naar Ajax en werd voor een geschatte vijf miljoen overgenomen, maar de back kon nooit indruk maken in de hoofdstad.

Na 26 wedstrijden, waarin Sánchez drie keer scoorde en drie assists gaf, werd de speler verhuurd aan FC Porto. De laatste maanden ontstaan er steeds hardere geluiden dat Cruz Azul de speler wil overnemen en nu lijkt er ook al een voorakkoord te zijn gesloten. Ajax zou ongeveer drie miljoen euro verlangen voor de Mexicaan.