'Niet één, maar twee assistenten: welke trainers wil Priske naar Feyenoord halen?'

Welke assistent-trainers wil Brian Priske halen?
12 juni om 19:50

Brian Priske zou twee oudgedienden richting Feyenoord willen halen. De Deen nam officieel afscheid bij Sparta Praag, maar zit niet stil om zijn technische staf compleet te krijgen. Naast de eerder genoemde Anders Nielsen staat ook Lukas Babola op het wensenlijstje.

Het is al langer bekend dat Nielsen de Deense trainer moet volgen richting Rotterdam. Eerder meldde 1908.nl dat de assistent op het verlanglijstje staat, maar ook het Algemeen Dagblad bevestigd die informatie nu. Momenteel is hij trainer bij de amateurclub Otterup in Denemarken, maar de twee werkten samen met elkaar in België bij Royal Antwerp FC.

'Priske zal in Nederland pas ergens in juli zijn plannen echt ontvouwen. Met Lukas Babalola (27 jaar, assistent bij Sparta Praag) en Anders Nielsen (53 jaar, ex-speler van Sparta) heeft Priske twee namen op zijn wensenlijst gezet om hem te gaan assisteren', aldus het AD. Echter had de kersverse Feyenoord-trainer liever ook iemand anders richting Nederland gehaald, maar dat plan ging niet door. 'Jakob Friis was zijn eerste kandidaat, maar zijn Deense rechterhand neemt na zijn vertrek het stokje van hem over in Tsjechië bij Sparta Praag.'

Babola en Priske zijn dus geen onbekenden van elkaar. De twee werkten samen bij de vorige club van de Deen. Priske zag iets in Babola, want toen hij bij Sparta Praag tekende werkte hij nog als Chief Analist bij de club. Het is onduidelijk of Feyenoord en indien hoeveel de club zou moeten betalen voor de diensten van beide heren.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!