Feyenoord bevestigt: twee assistenten volgen Slot naar Liverpool

Feyenoord bevestigt: twee stafleden volgen Slot naar Liverpool

19 juni om 17:16

De overstap van assistent-trainer Sipke Hulshoff van Feyenoord naar Liverpool is afgerond. Ook Ruben Peeters, Head of Performance, maakt de overgang naar de Engelse topclub. Feyenoord bevestigde dat woensdagmiddag.

Hulshoff kijkt met genoegen terug op zijn tijd bij Feyenoord. "Ik wil de supporters bedanken voor de geweldige steun die we als team hebben gekregen de afgelopen jaren. Feyenoord is een fantastische club en ik wens ze heel veel succes toe komend seizoen", aldus Hulshoff. Hij begon in de zomer van 2021 bij Feyenoord, eerst als coach van het beloftenelftal, en werd later assistent-trainer bij het eerste elftal en het Nederlands elftal.

Onder zijn begeleiding behaalde Feyenoord diverse successen, waaronder de landstitel en de TOTO KNVB Beker. "De herinneringen aan de mooie prijzen blijven voor altijd", zegt Hulshoff. Peeters, die verantwoordelijk was voor de performance- en medische staf, vertrekt ook naar Liverpool. Hij werkte drie seizoenen bij Feyenoord en leverde een belangrijke bijdrage aan de fysieke en medische begeleiding van de spelers.