Stuttgart wilde Pavlidis-deal kapen, Benfica heeft deal rond

'Duitse club wilde Pavlidis-deal kapen, Griek heeft beslissing gemaakt'

19 juni om 18:50

Vangelis Pavlidis lijkt spoedig zijn transfer naar Benfica te gaan afronden. Echter probeerde VfB Suttgart op het laatste moment de deal bij AZ nog te kapen. Pavlidis daarentegen is vastberaden naar Portugal af te reizen.

'Pavlidis rondt spoedig zijn transfer naar Benfica af', schrijft Voetbal International over de miljoenendeal voor de Alkmaarders. Toch weet VI ook nog een pikante mededeling te doen. 'Het Duitse VfB Stuttgart probeerde de transfer op het laatste moment nog te kapen, maar dat bleef vergeefs omdat de Griekse spits van AZ naar Portugal wil.'

Voor AZ gaat de transfer van de Griek miljoenen opleveren en ziet het geld bijna binnenstromen. 'AZ en Benfica waren er op hoofdlijnen al uit over een transfersom van een kleine twintig miljoen euro. Pavlidis moest met zijn nieuwe club nog tot een akkoord zien te komen en ook dat is nu gelukt. Het is de bedoeling dat hij in Lissabon voor liefst vijf seizoenen zal gaan tekenen en de transfer spoedig afgerond wordt.

Toch kwam ook op het laatste moment nog Stuttgart nog aankloppen, daar wilde de Eredivisie-topscorer echter niet naartoe en dat ondanks betere voorwaarden. 'Niet alleen was de Bundesliga-club bereid een hogere transfersom neer te leggen, Pavlidis kon daarnaast ook een stuk meer verdienen in Duitsland. Hij heeft echter zijn zinnen echter gezet op een transfer naar Benfica en was niet van zijn stuk te brengen.'

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!