Ajax-spelers melden zich weer op de toekomst

Eerste beelden Ajax-seizoen: spelers melden zich weer op De Toekomst

19 juni om 19:20

Terwijl het EK nog in volle gang is, is Ajax alweer begonnen aan de voorbereiding op het volgende seizoen. Op de eerste beelden vanuit Amsterdam keert de selectie terug op het trainingsveld. Ook de verhuurde Naci Ünüvar, Youri Baas en Owen Wijndal zijn terug.

Onder leiding van kersverse hoofdtrainer Francesco Farioli is Ajax begonnen aan het nieuwe seizoen. Eerder op de dag werden de Amsterdammers in de tweede voorronde van de Europa League gekoppeld aan de Servische nummer vier FK Vojvodina. Onder andere Kenneth Taylor, Jordan Henderson, Jorrel Hato, Branco van den Boomen en Steven Berghuis zijn weer van de partji.

Ondanks het Europees Kampioenschap moet de selectie van de Amsterdammers zich dus melden op De Toekomst. Op 25 juli zal de eerste wedstrijd van het tweeluik gespeeld worden. Steven Bergwijn, Brian Brobbey, Ahmetcan Kaplan, Borna Sosa en Josip Sutalo zijn de spelers die Ajax vertegenwoordigen in Duitsland.

Wijndal, Baas en Ünüvar zijn ook weer terug bij hun werkgever. Alle drie de spelers werden afgelopen seizoen verhuurd en Ajax moest zelfs een bod op Baas afwijzen van NEC. Daarmee lijkt er een plan voor de verdediger in Amsterdam, maar het is onduidelijk of dat ook geldt voor de andere spelers.

Bekijk hier de beelden:

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!