Nederlands elftal traint compleet voor Nederland - Frankrijk

Goed nieuws voor Koeman: Nederland traint compleet voor vertrek naar Leipzig

20 juni om 12:25

Ronald Koeman kan met een volledig fitte selectie toewerken richting het cruciale duel met Frankrijk. Net als gisteren verscheen Brian Brobbey wederom op het trainingsveld en hij lijkt herstelt van zijn blessure. Daarmee kent de Oranje-selectie geen geblesseerden.

Brobbey moest het openingsduel met Polen aan zich voorbij laten gaan door een hamstringblessure. Joshua Zirkzee werd nog voor het duel vanuit de Verenigde Staten ingevlogen door Koeman om zich als 26e speler toe te voegen aan de selectie. Na het duel met Polen herstelde de Ajax-spits zich voorspoedig en al snelde keerde hij terug op het trainingsveld.

Op de afrondende training voor Oranje richting Leipzig afreist was Brobbey wederom aanwezig. De aanvaller lijkt fit te zijn en is hoogstwaarschijnlijk ook inzetbaar tegen Frankrijk. Na de training in Wolfsburg stappen de Nederlands elftal spelers op de bus en zullen zij de reis richting Leipzig gaan maken.

Nederland - Frankrijk staat op vrijdag 21 juni op het programma. Er wordt om 21.00 uur afgetrapt en het duel staat onder leiding van de Engelse scheidsrechter Antony Taylor. Oranje wist voor het laatst in 2018 van Les Bleus te winnen. In De Kuip scoorden Georginio Wijnaldum en Memphis Depay, daarna gingen de andere twee diuels echter verloren.

  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken

WEDSTRIJD INFO


Datum
vrijdag 21 juni 2024
Stadion
Leipzig Stadium
Aftrap
21:00
Scheidsrechter
Taylor