Van den Brom deelt Vitesse-meevaller

Van den Brom deelt Vitesse-meevaller: "Je moet niet alles in de media geloven"

21 juni om 17:40

John van den Brom heeft goede hoop dat Vitesse maandag te horen krijgt dat de proflicentie mag worden behouden. De trainer van de Arnhemse club meldt bij NPO 1 dat er genoeg interesse is in de club die het afgelopen seizoen degradeerde en zich in grote financiële nood bevindt. 

Van den Brom schuift vrijdag aan bij de EK-voorbeschouwing van de NPO en deelt goed nieuws voor Vitesse-fans. "Het wachten is op de uitslag, positief zal zijn dat we doorkunnen. Is het negatief, dan zijn er volgende stappen om te maken. Wat ik begreep van de mensen die er verstand van hebben... je moet niet alles in de media altijd geloven, zeker in dit geval. We wachten op maandag en moeten eventueel vervolgstappen maken, maar we willen wel volgende week beginnen."

In de media wordt vooral negatief over Vitesse geschreven en zou er weinig interesse zijn in de club voor investeerders, maar Van den Brom spreekt dat tegen. "We hadden toevallig vandaag (vrijdag, red.) contact gehad, er zijn er weer een aantal bijgekomen. Zeker nu het uur geslagen is, zie je dat er in de hoogste nood vaak de beste oplossingen komen. Vitesse zou zich meer zorgen moeten maken als niemand zich meldt, maar het goede nieuws is dat er genoeg partijen zijn."