Reijnders tevreden over optreden: dit zegt de middenvelder over zijn spel tegen Fr

Reijnders tevreden over optreden: dit zegt de middenvelder over zijn spel tegen Frankrijk

22 juni om 09:27

Tijjani Reijnders kan terugkijken op een geslaagde wedstrijd tegen Frankrijk. De middenvelder hield keurig stand tegen de Fransen en had de taak om Antonie Griezmann af te stoppen. VoetbalNieuws vertelt je hoe de controleur terugkijkt op zijn optreden.

Reijnders hield keurig stand tegen de Fransen. De middenvelder speelde een solide wedstrijd en ging slechts enkele keren de fout in. Hoogstaand was zijn optreden niet, maar na afloop is hij ook allesbehalve ontevreden.

Wat zegt Reijnders over zijn optreden tegen Frankrijk?

Reijnders kijkt met een tevreden gevoel terug op de wedstrijd. "We moeten wel tevreden zijn met dit punt. We creëerden zo nu en dan wel ruimtes, maar het mocht niet zo zijn", begint de middenvelder die het in het tweede bedrijf lastiger had bij de NOS. "We merkten toen wel dat we echt terug werden gedrukt. Misschien begin de vermoeidheid ook een rol te spelen, want we hebben veel moeten lopen."

Het afstoppen van Griezmann lukte aardig. "Hij zwerft heel veel en ik kan als linkermiddenvelder niet steeds helemaal naar de rechterkant meegaan. Dat was een kwestie van communiceren met Jerdy Schouten en Stefan de Vrij. Maar het blijft gewoon een hele slimme speler."