'PSV afgetroefd door middenmoter uit de Bundesliga: slechts keuring wacht'

PSV afgetroefd door FC Heidenheim voor Paul Wanner
22 juni om 15:45

PSV heeft op de transfermarkt hoogstwaarschijnlijk naast de diensten van Paul Wanner gegrepen. Het supertalent van Bayern München gaat een stap maken binnen de Bundesliga. Wanner zal één seizoen verhuurd worden aan FC Heidenheim.

'Volgens exclusieve Sky-informatie verhuist Paul Wanner van FC Bayern naar 1. FC Heidenheim op huurbasis voor een seizoen', schrijft Sky Sports Deutschland. Daarmee kunnen de Eindhovenaren fluiten naar de handtekening van de aanvallende middenvelder. Eerder kwam het medium naar buiten dat ook PSV geïnteresseerd was in zijn diensten.

In de deal zal geen optie tot koop opgenomen worden en daarmee zal Wanner hoogstwaarschijnlijk na één jaar terugkeren in München. 'In de deal is geen aankoopoptie opgenomen. Ook VfB Stuttgart en PSV Eindhoven hadden interesse in de 18-jarige, maar Wanner koos zelf voor Heidenheim. Frank Schmidt, hoofdtrainer van de club, overtuigde de aanvallende middenvelder. Hij zou op de 'tien' positie veel speeltijd moeten krijgen.'

Afgelopen seizoen was het eerste seizoen in de clubgeschiedenis in de Bundesliga. Het seizoen ervoor was Heidenheim kampioen van de 2. Bundesliga geworden en de ploeg stelde niet teleur. De achtste positie werd veiliggesteld en daarmee ook een Europees ticket. In de voorrondes van de Conference League zal de ploeg moeten strijden voor de hoofdronde.