Minteh staat voor toptransfer: 'Hebben persoonlijk akkoord met nieuwe club'

Minteh staat voor toptransfer: 'Hebben persoonlijk akkoord met nieuwe club'

23 juni om 09:25

Yankuba Minteh gaat een overstap maken en Feyenoord definitief achter zich laten. De Gambiaan van Newcastle United is rond met een nieuwe club en VoetbalNieuws brengt je op de hoogte.

Minteh kende een uitstekend jaar bij Feyenoord. De pas negentienjarige buitenspeler ontwikkelde zich sterk en voetbalde zich gedurende het jaar in de basis. Trainer Arne Slot was enthousiast over de vleugelaanvaller en kan hem zo maar eens meenemen naar de Premier League.

Waar ligt de toekomst van Minteh?

Als we de Engelse media mogen geloven, ligt de toekomst van Minteh in Liverpool. Zowel de plaatselijke FC als Everton strijden om zijn handtekening, maar ook Borussia Dortmund, AS Roma en Olympique Marseille zijn in de race. De zaakwaarnemer van Minteh ging in gesprek met The Chronicle en vertelde dat ze al rond zijn met een nieuwe club. "Ik kan bevestigen dat we met enkele clubs in contact zijn geraakt en we hebben een persoonlijk akkoord bereikt met een van die clubs. De bal ligt nu dus bij Newcastle", vertelt de belangenbehartiger. Mogelijk neemt Slot de aanvaller dus mee naar Liverpool. 

Feyenoord had afgelopen jaar het geluk dat ze een samenwerking hadden met Newcastle. Zij kochten de buitenspeler voor acht miljoen euro van Odense BK, maar naar verwachting gaat Minteh nu zeker dertig miljoen euro opleveren.