Waar en hoe laat wordt Chili - Argentinië op de Copa América uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Chili - Argentinië op de Copa América uitgezonden?
25 juni om 14:06

De tweede groepswedstrijd in de Copa América tussen Chili en Argentinië belooft een spannende confrontatie te worden. Argentinië, de regerend kampioen, neemt het op tegen een gedreven Chili. Deze wedstrijd kan cruciaal zijn voor de kansen van beide teams om door te stoten naar de kwartfinales. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Chili - Argentinië kijken

Argentinië, onder leiding van aanvoerder Lionel Messi, begon sterk aan het toernooi met een 2-0 overwinning op Canada. Met Messi aan het roer willen de Argentijnen hun titel verdedigen en zullen ze alles op alles zetten om ook deze wedstrijd te winnen. Chili daarentegen had een minder overtuigende start met een 0-0 gelijkspel tegen Peru. Voor Chili is deze wedstrijd van groot belang om kans te maken op een plek in de kwartfinales. Met slechts de nummers één en twee die doorgaan, wordt de strijd in deze poule steeds spannender.

Chili – Argentinië wordt gespeeld in de nacht van dinsdag 25 op woensdag 26 juni om 03.00 uur. De wedstrijd is live te volgen op Viaplay.