Waar en hoe laat wordt Duitsland - Denemarken op het EK 2024 uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Duitsland - Denemarken op het EK 2024 uitgezonden?

29 juni om 15:20
Laatste update: 29 juni om 15:20

De spanning stijgt nu Duitsland het opneemt tegen Denemarken in de achtste finale van het EK 2024. Deze cruciale wedstrijd vindt plaats in het iconische Signal Iduna Park in Dortmund. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Duitsland - Denemarken kijken

Duitsland heeft een sterke indruk achtergelaten in de groepsfase, met hun aanvallende kracht en solide verdediging. Onder leiding van bondscoach Julian Nagelsmann zullen ze streven naar een plaats in de kwartfinales. Denemarken, dat bekend staat om hun vechtlust en tactische discipline, zal alles in het werk stellen om de Duitse formatie te verrassen en hun EK-droom levend te houden. De ploeg van Kasper Hjulmand speelde in de groepsfase driemaal gelijk, tegen Slovenië, Engeland en Servië.

Wanneer is Duitsland - Denemarken in de achtste finales van het EK?

Duitsland – Denemarken begint zaterdag 29 juni om 21.00 uur in het Signal Iduna Park in Dortmund. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op NPO 1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.