Memphis Depay zou naar Fenerbahçe kunnen vertrekken, melden Turkse media

Turks gerucht: Memphis kan voor bijzondere hereniging met Mourinho kiezen

26 juni om 16:35
Laatste update: 26 juni om 16:51

Fenerbahçe zou aan de haal willen gaan met de transfervrije Memphis Depay, zo klinkt een gerucht uit Turkije. Haberislin stelt dat José Mourinho wel heil ziet in een hereniging met de Oranje-international.

Volgens het Turkse blad zou Memphis voor meerdere seizoenen kunnen tekenen bij Fenerbahçe. Er zou een contract voor twee seizoenen voor hem klaarliggen met een optie van nog een extra jaar. De entourage van de spits zou al hebben gesproken met de Turkse clubleiding.

Mocht Memphis er daadwerkelijk voor kiezen om bij Fenerbahçe te gaan spelen, dan komt hij een oude bekende tegen. Mourinho zette onlangs zijn krabbel onder een verbintenis in Istanbul. Memphis kent The Special One uit zijn tijd bij Manchester United. Het duo werkte een halfjaar samen, waarna de speler in de winter van 2017 naar Olympique Lyon verkaste.

Fenerbahçe is niet de enige club die aan Memphis zou denken, weet Haberislin. Ook in Saudi-Arabië zouden ze de komst van de Oranje-spits wel zien zitten. Eerder werd Memphis door Italiaanse media al aan een stap naar Fiorentina of AC Milan gelinkt.