Turkije moet Tsjechië van stunt afhouden

Turkije moet Tsjechië van stunt afhouden, wonderkind Güler wil wederom imponeren

26 juni om 17:00
Laatste update: 26 juni om 17:13

ADVERTORIAL - Alles is nog mogelijk in Groep F op het EK in Duitsland richting de laatste speelronde. Turkije heeft de beste papieren, maar moet wel onderling afrekenen met achtervolger Tsjechië. De Turken maakten al schitterende goals op dit toernooi en Arda Güler vond al de bovenhoek van afstand. BetMGM staat klaar voor deze heerlijke EK-ontknoping, die ook invloed heeft op de route van Oranje! 

Welkomstaanbieding voor nieuwe spelers

BetMGM heeft een speciale welkomstactie voor nieuwe spelers. Zet €5 in en ontvang Free Bets ter waarde van €50! De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Volg de onderstaande stappen om jouw welkomstbonus te claimen:

1. Creëer een account bij BetMGM.
2. Selecteer de EK Welkomstbonus.
3. Deze bonus is zichtbaar onder 'Mijn Aanbiedingen'.
4. Stort €5 of meer en zet minimaal €5 in op een pre-match/live weddenschap naar keuze.
5. Na het afwikkelen van deze weddenschap ontvang je 5 Free Bets van €10 per stuk.

Güler mag zich nu bewijzen voor grote werk

Güler werd in 2023 opgehaald door Real Madrid en liet ondanks veel blessureleed ook goede dingen zien bij De Koninklijke. Het EK is echter een uitgelezen kans voor de aanvaller om te laten zien wat hij waard is, vooral met de komst van Kylian Mbappé en Endrick vanaf de zomer. Bij een zege van Tsjechië kan Oranje Engeland ontlopen en dat zou voor ons gunstig zijn, maar Güler zal weinig rekening houden met de wensen van Nederland.

De tiener heeft al een wereldgoal op zijn conto en zal daar graag een tweede treffer aan willen toevoegen. Wint Turkije en scoort Güler? Dan pak je een odd van maar liefst 8.50! Weet Patrik Schick óók te scoren? Dan ontvang je zelfs 41 keer je inleg.

Aan de kant van de Turken wil ook Orkun Kökcü de groepsfase goed afsluiten. De voormalig Feyenoorder miste een grote kans in de tweede groepswedstrijd en is vaker de speler met de beslissende pass. Geeft Kökcü een assist tegen de Tsjechen? Dan ontvang je maar liefst zeven keer je inleg.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust