'Driouech wacht op akkoord: PSV en Excelsior nog altijd in onderhandeling'

'Driouech wacht op akkoord: PSV en Excelsior nog altijd in onderhandeling'
27 juni om 10:49
Laatste update: 27 juni om 10:50

Couhaib Driouech hoopt op een transfer naar PSV, maar moet nog wachten op een akkoord tussen PSV en Excelsior. De aanvaller wil graag naar Eindhoven en blijft geduldig tijdens de onderhandelingen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

PSV biedt ruim twee miljoen euro, maar Excelsior vraagt meer. Technisch directeur Earnest Stewart van PSV heeft geen haast, omdat de eerste officiële wedstrijd pas op 4 augustus is. Dan wordt de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord gespeeld.

PSV wil Driouech graag voor de start van het nieuwe seizoen vastleggen. Zijn contract bij Excelsior loopt tot medio 2025, wat de Rotterdamse club dwingt om hem deze zomer te verkopen om een goede prijs te krijgen. Ondertussen blijft Driouech' voorkeur uitgaan naar PSV, hoewel andere clubs ook interesse tonen. PSV en Excelsior lagen onlangs nog ongeveer één tot anderhalf miljoen uit elkaar, maar de Eindhovenaren hebben aangegeven niet hetzelfde bedrag te zullen gaan betalen als men in de winter voor hem verlangde.

Daarnaast is PSV geïnteresseerd in Ryan Flamingo van FC Utrecht. Hoewel zijn contract langer doorloopt, wil PSV ook hem voor 4 augustus binnenhalen. Net als bij Driouech, verloopt ook deze onderhandeling zonder tijdsdruk. PSV probeert Flamingo eveneens voor een schappelijke prijs te bemachtigen.