Volgens Fabrizo Romano gaat René Hake onderdeel uitmaken van de staf van United

Romano: naast Van Nistelrooij voegt Man United ook Eredivisie-trainer toe aan staf

27 juni om 13:15
Laatste update: 27 juni om 13:21

Bijzonder nieuws uit de Premier League. Volgens Fabrizio Romano wil Manchester United naast Ruud van Nistelrooij ook René Hake aan de technische staf van Erik ten Hag toevoegen. Dat zou betekenen dat Go Ahead Eagles op zoek moet naar een nieuwe trainer.

Sinds bekend is dat Ten Hag aanblijft bij United, is de club flink aan het schuiven in de technische staf. Zo staat Van Nistelrooij op het punt om terug te keren bij zijn oude liefde, maar dat is niet voldoende. Nu wordt ook Hake door Romano in verband gebracht met de club uit Manchester.

Volgens de Italiaanse transferexpert is United er vrij gerust op dat de deal met Go Ahead Eagles rond gaat komen. Dat betekent een droomtransfer voor Hake, en een zoektocht voor de club uit Deventer. De club zal met een andere hoofdtrainer de voorrondes van de Conference League in moeten gaan, indien de deal rond komt.

Wat dit precies betekent voor de overige stafleden, is niet bekend. Dat zijn Steve McClaren en Mitchell van der Gaag. Er gaan ook geluiden dat Ten Hag en United bijna akkoord zijn over een contractverlenging.