Oranje ontloopt toplanden: zo worden de kansen op de EK-titel ingeschat

Oranje ontloopt toplanden: zo worden de kansen op de EK-titel ingeschat

27 juni om 18:15
Laatste update: 27 juni om 18:16

ADVERTORIAL - Oranje haalde dan wel de derde plek in de groepsfase van het EK, maar met Roemenië als tegenstander én een gunstige route richting de finale is alles ineens zomaar mogelijk voor de ploeg van Ronald Koeman. BetMGM staat klaar met fraaie outrights en heerlijke odds voor een EK-titel van Oranje! 

Welkomstaanbieding voor nieuwe spelers

BetMGM heeft een speciale welkomstactie voor nieuwe spelers. Zet €5 in en ontvang Free Bets ter waarde van €50! De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Volg de onderstaande stappen om jouw welkomstbonus te claimen:

1. Creëer een account bij BetMGM.
2. Selecteer de EK Welkomstbonus.
3. Deze bonus is zichtbaar onder 'Mijn Aanbiedingen'.
4. Stort €5 of meer en zet minimaal €5 in op een pre-match/live weddenschap naar keuze.
5. Na het afwikkelen van deze weddenschap ontvang je 5 Free Bets van €10 per stuk.

Betere kansen voor Oranje dan voorheen

In december en maart, richting het EK, werd de kans op een EK-titel voor Oranje nog geschat op een odd van 17.00. Inmiddels zit Nederland bij de laatste zestien landen en zijn de kansen ook omhoog geschoten: een EK-titel van Oranje levert je een odd van 13.00 op. De favorieten, Engeland (4.50) en Spanje (5.50), staan er beter voor dan gastland Duitsland (6.50) en Frankrijk (6.50).

Vanwege de eenvoudigere route die Oranje voor zich heeft (zo wordt de tegenstander in de kwartfinale Oostenrijk of Turkije) is de odd op een finaleplaats aantrekkelijk. Een finaleplek van Oranje levert je 4.25 keer je inleg op, terwijl een land als Portugal vanwege de lastigere route op een odd van 5.00 staat.

Oranje is ondanks de middelmatige groepsfase een van de topfavorieten voor een plek in de halve finale. Hier krijg je 1.90 keer je inleg voor. Een plek in de kwartfinale levert je de odd van 1.20 op. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust