'Geruchten worden sterker: Man United neemt De Ligt in serieuze overweging'

 Man United neemt De Ligt in serieuze overweging
28 juni om 20:19

Manchester United lijkt deze zomer een serieuze poging te wagen voor Matthijs de Ligt. De Engelse grootmacht overweegt zeer serieus een bod te doen op de Oranje-international, meldt The Athletic.

De Ligt maakte twee seizoenen geleden de overstap van Juventus naar Bayern München, maar komt tot dusver nog niet helemaal uit de verf in Duitsland. Erik ten Hag zou de ex-Ajacied dolgraag overnemen van de Duitse grootmacht, maar Manchester United deed vooralsnog geen bod op De Ligt. De Oranje-international moet de defensieve zorgen van United komend seizoen wegnemen.

Naar verluidt stond De Ligt al langer op een lijstje in Manchester, maar is hij nu naar voren gekomen als concreet doelwit. De Ligt focust zich momenteel op het EK in Duitsland, waar hij tot dusver genoegen moet nemen met een reserverol. "Ik heb wel het gevoel dat er dit toernooi iets gaat gebeuren waardoor ik nog belangrijk kan zijn. Dat zorgt ervoor dat ik op trainingen mijn uiterste best doe en altijd zo fit mogelijk probeer te zijn", zei hij daar eerder over.