Deze vijf trainers worden genoemd als opvolger van Hake

Deze vijf Nederlandse trainers worden genoemd als opvolger van Hake bij Go Ahead

28 juni om 23:15
Laatste update: 28 juni om 23:24

René Hake wordt de nieuwe assistent-trainer van Erik ten Hag bij Manchester United. Go Ahead Eagles zal dus op zoek moeten naar een vervanger voor de oefenmeester en heeft een lijstje met vijf potentiële opvolgers. VoetbalNieuws brengt je op de hoogte!

Hake loodste Go Ahead het afgelopen seizoen via de play-offs de Conference league in, maar gaat met de Deventenaren niet het Europese avontuur beleven. De oefenmeester verhuist naar Engeland, waar hij als rechterhand van Erik ten Hag bij Manchester United aan de slag gaat. Go Ahead is ondertussen bezig met het vinden van een geschikte opvolger en heeft volgens De Stentor de voorkeur voor een ervaren Nederlandse trainer.

Welke trainers worden genoemd als opvolger van Hake bij Go Ahead?

Het lijstje van trainers bestaat uit Maurice Steijn, Mitchell van der Gaag, Philip Cocu, Marcel Keizer en Alex Pastoor. Laatstgenoemde stopte afgelopen seizoen bij Almere City en leek open te staan voor een buitenlands avontuur. Vooral de naam van Van der Gaag is opvallend. De huidige assistent van Manchester United lijkt in Engeland namelijk plaats te moeten maken voor uitgerekend Hake.