Carranza spreekt als Feyenoorder: 'Aantonen dat ik er klaar voor ben'

Julián Carranza eerste interview
30 juni om 17:10

Feyenoord heeft in Julián Carranza een nieuwe spits gepresenteerd. De Argentijn komt over van Philadelphia Union en tekent tot medio 2026. Wat zegt Carranza na zijn presentatie? VoetbalNieuws.nl zet zijn uitspraken op een rij.

In de Verenigde Staten had Carranza nog een contract tot 31 december 2024. De transfer hing ook al lange tijd in de lucht en enkele dagen voor de officiële bekendmaking verschenen er al beelden dat de Argentijn in Rotterdam geland was. De medische keuring die hem nog te wachten stond verliep vlekkeloos en dus mag Carranza zich nu officieel Feyenoorder noemen.

Wat zegt Carranza na zijn transfer?

'Ik voelde me erg vereerd dat Feyenoord interesse in me toonde', valt te lezen op de clubwebsite na de presentatie van de spits. 'Het is een grote club in Europa, die actief is in de Champions League en een manier van spelen heeft die in mijn ogen goed bij me past. De afgelopen jaren ben ik gegroeid als speler in de MLS, en nu moet ik aantonen dat ik klaar voor deze nieuwe stap. Ik kan niet wachten om op het veld te staan en alles te geven voor het team en de supporters.'