Deze twee Oranje-spelers hebben lichte klachten richting het duel met Roemenië

Deze twee Oranje-spelers hebben lichte klachten
30 juni om 18:32

Het Nederlands elftal treedt dinsdagavond op tegen Roemenië in de achtste finales van het EK in Duitsland. Bondscoach Ronald Koeman beschikt over een nagenoeg fitte selectie, maar heeft wel twee spelers met lichte klachten. VoetbalNieuws.nl licht uit welke spelers met klachten kampen richting het duel met Roemenië. 

Deze twee Oranje-spelers kampen met klachten richting duel met Roemenië

De twee spelers van Oranje die met klachten kampen, zijn Denzel Dumfries en Nathan Aké. Volgens berichtgeving van de NOS is Dumfries wedstrijdfit, maar is het nog de vraag of Aké in actie gaat komen. De verdediger van Manchester City deed alleen mee aan het eerste deel van de training op zondag. 

Dumfries is er niet aan gewend geblesseerd te zijn. "Dit seizoen heb ik qua fitheid een ander seizoen gehad dan de jaren ervoor", aldus de verdediger tegenover de NOS. "Dat was een nieuwe situatie voor mij. Ik moet mijn situatie heel goed monitoren en communiceren met de medische staf en de trainer. Dat hebben we voor het toernooi ook gedaan. We kijken elke keer wat de beste afweging is. Uiteindelijk neemt de trainer de beslissing."