Nieuwe thuisshirt Feyenoord

Feyenoord presenteert nieuw thuisshirt: dit is het nieuwe tricot voor 2024/2025

1 juli om 10:05

Feyenoord heeft het nieuwe thuisshirt bekend gemaakt. Volgend jaar spelen de Rotterdammers 'gewoon' in een rood-wit shirt, maar er schittert wel een nieuwe sponsor op de borst. Hoe ziet het nieuwe thuissjirt eruit? VoetbalNieuws.nl toont je het shirt.

Als eerste club van de traditionele topdrie heeft Feyenoord het thuisshirt voor komend seizoen gepresenteert. Met een gelikt social media filmpje is het nieuwe tricot te zien. Al langer was er enige duidelijkheid over het shirt, want vanuit meerdere bronnen verscheen op social media beelden van hoe het shirt eruit zou komen te zien. Voor het seizoen 2024/2025 zal voor het eerst Mediamarkt als sponsor op het shirt staan.

Wat is het nieuwe thuisshirt van Feyenoord?

Net als het afgelopen seizoen zal het kledingbedrijf Castore de shirts van Feyenoord leveren. In het promotiefilmpje worden oude beelden getoond van Het Legioen dat Feyenoord achterna reist. Ook de haven van Rotterdam speelt een centrale rol. Het shirt is een traditioneel Feyenoord shirt met een rood en witte baan. In tegenstelling tot vorige seizoenen heeft het thuisshirt voor het seizoen 2024/2025 zwarte details.