Op deze wedstrijd richt Lang zich bij PSV en dit verwacht hij van Oranje op het EK

Lang hoopt de Johan Cruijff Schaal te halen en verwacht dat Oranje de finale haalt
2 juli om 14:49

Noa Lang is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen met PSV. De aanvaller van de Eindhoven heeft de hele zomer doorgetraind, zo vertelt hij aan de officiële clubkanalen van PSV. Daarnaast ging Lang ook nog even in op de kansen van het Nederlands elftal op het EK.

Het was al bekend dat Lang met de groep zou deelnemen aan de voorbereiding van PSV. De aanvaller is nog altijd herstellende van zijn hamstringblessure, maar dat gaat de goede kant op. 

"Ik voel me goed, we gaan rustig opbouwen en ik wil niet te hard gaan. Ik moet met de Johan Cruijff Schaal zorgen dat ik fit ben", begint Lang. Wat hij van het aankomende seizoen verwacht? "Ik ga niet te veel praten, jullie gaan het zien."

Een echt relaxte vakantie heeft Lang niet gehad. "Ik heb eigenlijk alleen maar doorgetraind. Ik ben wel weggeweest, maar ik heb iemand meegenomen om hard te kunnen trainen. Ik moest wel, had eigenlijk geen keuze."

Oranje

Als Lang fit was gebleven, had hij een grote kans gemaakt om nu op het EK te staan met Oranje. Toch kijkt de aanvaller met veel plezier naar het Nederlands elftal. "Het is een beetje dubbel, maar ik kijk zo veel mogelijk. Dat is toch die voetballiefhebber in me", aldus Lang, die afsluit met een geruststellende verwachting. "Ze gaan de finale halen."