Feyenoord shopt bij Excelsior en legt talentvolle doelman vast

Feyenoord shopt bij Excelsior en legt talentvolle doelman vast

3 juli om 11:55

Feyenoord heeft Ivar Geneugelijk overgenomen van Excelsior. De doelman zal komend seizoen uitkomen voor het beloftenelftal van de club uit Rotterdam-Zuid.

De doelman heeft bij de bekerwinnaar een contract tot medio 2025 getekend. De club heeft de optie om deze verbintenis met één jaar te verlengen. Geneugelijk zal uit gaan komen voor het beloftenelftal van Feyenoord. Met Justin Bijlow en Timon Wellenreuther heeft hij twee ervaren krachten voor zich. De concurrentie zal hij bij Feyenoord waarschijnlijk aan moeten gaan met Mikki van Sas. De doelman geldt momenteel als derde doelman van Feyenoord, maar maakte nog geen minuten in de hoofdmacht.

Voor Geneugelijk is de stap naar Feyenoord een droom die uitkomt. "Ik ben erg trots dat ik me vanaf nu officieel speler van Feyenoord mag noemen. De afgelopen seizoenen heb ik alles aangegrepen om een betere keeper te worden en het is super mooi dat dit tot deze stap heeft geleid. Ik hoop in de topsportomgeving van Feyenoord Academy een volgende stap in mijn ontwikkeling te kunnen maken", laat de sluitpost weten op de clubwebsite van Feyenoord.