Mats Wieffer mag van Feyenoord met Brighton praten, snel akkoord verwacht

VI: Wieffer mag van Feyenoord met Brighton praten, snel akkoord wordt verwacht

4 juli om 12:35
Laatste update: 4 juli om 12:43

Feyenoord en Brighton & Hove Albion zullen snel een akkoord bereiken over Mats Wieffer, zo weet Voetbal International. De middenvelder heeft nu ook toestemming gekregen om met de Engelse club te gaan praten.

Dat Wieffer in de belangstelling van Brighton staat, speelt al een aantal weken. The Seagulls zien in de Nederlander de ideale versterking op het middenveld en gaan na een akkoord met speler met Feyenoord in gesprek. VI noemt geen transferbedrag, maar wel dat 'alle records gebroken gaan worden'. Volgens 1908.nl azen de Rotterdammers op een bedrag van om en nabij de 35 miljoen euro en dat is tien miljoen meer dan ooit voor recordverkoop Orkun Kökcü werd gevangen.

Dat Wieffer met Brighton mag gaan praten, duidt erop dat hij open staat voor een vertrek bij Feyenoord. VI verwacht een snel akkoord tussen de twee clubs. Momenteel is Wieffer nog met de Rotterdammers in training.

Mocht Feyenoord Wieffer verkopen, dan krijgen zij een veelvoud terug voor wat er ooit voor hem werd betaald. Twee seizoenen geleden kwam de middenvelder over voor 750.000 euro van Excelsior.