Zowel Juventus als Borussia Dortmund is concreet voor Jerdy Schouten bij PSV

'Juve en Dortmund concreet voor Schouten, clubs kunnen niet aan PSV-som voldoen'

12 juli om 11:28
Laatste update: 12 juli om 11:30

Jerdy Schouten staat in de concrete belangstelling van Borussia Dortmund en Juventus, zo melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. PSV zou een bedrag van tussen de veertig en vijftig miljoen euro verlangen, wat echter een bedrag is dat de clubs niet nu al kunnen betalen.

PSV mikt minimaal één uitgaande transferklapper. Aannemelijk is dat dit Johan Bakayoko gaat worden, maar ook Schouten en Joey Veerman worden als 'potentiële cashcows' gezien. Volgens VI zouden de Eindhovenaren Schouten het minst graag willen laten gaan, maar voor hem is wel belangstelling.

Juventus en Dortmund zouden de situatie rondom Schouten in de gaten houden, maar kunnen het bedrag dat PSV wil hebben nu niet betalen volgens het ED. Ook voor Veerman is interesse vanuit de vijf topcompetities, maar dat is nog niet concreet.

Schouten en Veerman keerden onlangs terug van het EK. Met name eerstgenoemde heeft een goede indruk gemaakt in Duitsland. De controleur was in elke wedstrijd van Oranje basisspeler en in het overgrote deel van de duels zelfs uitblinker.