Update: Timber valt geblesseerd uit bij Feyenoord, Priske reageert

Feyenoord ziet Timber geblesseerd uitvallen in oefenduel met KRC Genk
13 juli om 15:26
Laatste update: 13 juli om 15:26

Quinten Timber is zaterdagmiddag geblesseerd uitgevallen tijdens het oefenduel van Feyenoord tegen KRC Genk. De Oranje-international maakte zijn rentree, maar moest nog in de eerste helft de strijd staken.

Na een charge van Genk-speler Ibrahima Sory Bangoura hield de middenvelder het voor gezien. Bangoura knalde hard in het duel, raakte vermoedelijk de enkel van Timber en kreeg vervolgens geel van de scheidsrechter. Timber probeerde door te spelen, maar ging naar de kant. Hoe ernstig zijn blessure is, is nog niet bekend.

Timber zat in de voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK van 2024, maar maakte door een andere blessure geen aanspraak meer op deelname. Het is voor Feyenoord en de 23-jarige sterkhouder te hopen dat de situatie meevalt.

Feyenoord werkt zaterdag haar tweede oefenwedstrijd onder de nieuwe coach Brian Priske af. Vorige week werd er met 0-4 gewonnen van FC Dordrecht.

Update (15.26 uur): Priske heeft inmiddels gereageerd op de blessure van Timber. "Ik hoop en denk dat het meevalt", zei de coach na afloop.