Bevestiging uit Eindhoven: middenvelder verlengt contract tot medio 2029 bij PSV

Bevestiging uit Eindhoven: middenvelder verlengt contract bij PSV tot medio 2029

13 juli om 20:15
Laatste update: 13 juli om 20:19

Tygo Land heeft zijn contract bij PSV officieel verlengd. De Eindhovenaren maken dit zelf bekend op hun clubwebsite, waar de middenvelder vol trots spreekt over zijn nieuwe verbintenis. 

PSV heeft het contract van Tygo Land opengebroken en verlengd. De achttienjarige middenvelder ligt nu vast tot medio 2029. Land kwam in 2022 over van sc Heerenveen en heeft zich snel ontwikkeld binnen de club. Hij begon bij Onder-18, maar stroomde al snel door naar Jong PSV en uiteindelijk naar de A-selectie.

In zijn eerste jaar bij PSV 1 speelde Land drie wedstrijden en gaf één assist. "Het afgelopen jaar is heel erg mooi geweest en ik ben ontzettend trots om nu een nieuw contract te mogen ondertekenen", aldus Land. "Ik wil hier een bepalende speler worden en PSV helpen om een nog grotere club te worden."

Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart is ook verheugd over de contractverlenging. "Tygo blijft zich ontzettend goed ontwikkelen. Hij combineert zijn spelinzicht met een sterke balcontrole. Dat maakt hem een speler met veel potentie. Wij wilden graag met hem de toekomst in. We hebben dus een belangrijke slag geslagen en daar ben ik enorm blij mee."