'Lille nog niet concreet voor PSV-verdediger, contractverlenging blijft optie'

'Lille nog niet concreet voor PSV-verdediger, contractverlenging blijft optie'

13 juli om 21:09

PSV blijft hoop koesteren om Olivier Boscagli langer aan zich te binden. De Eindhovenaren hebben de verdediger een aanbieding gedaan, maar daar is nog geen ja-woord op gekomen. In de Franse media werd Boscagli afgelopen week in verband gebracht met een transfer naar Lille. Volgens het Eindhovens Dagblad is een transfer naar Frankrijk nog niet concreet.

"PSV heeft vooralsnog niets gehoord van het Franse LOSC Lille", zo laat Rik Elfrink weten op X. Lille wordt volgens de journalist van het Eindhovens Dagblad gekoppeld aan Boscagli. Bij Lille zou Boscagli de opvolger moeten worden van Leni Yoro, die bij verschillende topclubs op de radar staat. 

Boscagli heeft meerdere opties deze zomer. De Fransman kan ook zijn contract bij PSV verlengen. De Eindhovenaren hebben hem een contractvoorstel gedaan om voor meerdere jaren bij te tekenen. Mocht PSV niet tot een akkoord komen met Boscagli, dan wil de club vele miljoenen zien. Door Transfermarkt.nl wordt zijn waarde op dit moment op 27 miljoen euro geschat. Het contract tot Boscagli loopt tot medio 2025.