Waar en hoe laat wordt de oefenwedstrijd Ajax - Olympiakos uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de oefenwedstrijd Ajax - Olympiakos uitgezonden?
19 juli om 09:55
Laatste update: 19 juli om 09:55

Ajax treft in de voorbereiding op het nieuwe seizoen Olympiakos in een oefenwedstrijd. Dit duel zal plaatsvinden op een besloten locatie zonder publiek. Waar en hoe laat wordt deze wedstrijd uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Ajax heeft tot nu toe vier oefenwedstrijden achter de rug: een 0-1 nederlaag tegen PEC, een overtuigende 4-0 overwinning op STVV, een 2-1 winst tegen Rangers FC en een 2-1 winst tegen Al-Wasl. De ontmoeting met Olympiakos is een belangrijke test voor de Amsterdammers, die een druk schema hebben op Sportpark De Lok in Tiel.

Het vizier van Ajax is al gericht op de eerste officiële wedstrijd van het seizoen 2024/2025, op donderdag 25 juli tegen FK Vojvodina in de tweede voorronde van de Europa League. Ajax moet in totaal drie voorrondes overleven om de groepsfase te bereiken.

Ajax - Olympiakos kijken

Ajax – Olympiakos begint vrijdag 19 juli om 15.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.