Dit is hoe de presentatie van Kylian Mbappé bij Real Madrid verloopt

Dit is hoe de presentatie van Kylian Mbappé bij Real Madrid verloopt

16 juli om 11:30

Kylian Mbappé wordt dinsdag eindelijk officieel gepresenteerd als nieuwe speler van Real Madrid. VoetbalNieuws.nl vertelt je hoe de presentatie bij de Madrilenen zal verlopen. 

Meer dan 100.000 fans wilden een ticket bemachtigen voor het gratis spektakelstuk, maar slechts ruim 80.000 gelukkigen zullen erbij zijn in het Bernabéu. De taferelen zullen veel weg gaan hebben van de presentatie van 6 juli 2009, toen Cristiano Ronaldo werd voorgesteld aan het publiek. 

Om 09.00 uur stond voor de Franse superster de medische keuring op het programma. Na ongeveer veertig minuten liet Mbappé zich voor het eerst zien en voorzag hij de eerste shirts van een handtekening. Dinsdag verkoopt de fanshop ook alleen Real Madrid shirts die voorzien zijn van rugnummer negen en waar de naam Mbappé op prijkt.



Hoe laat wordt Mbappé gepresenteerd bij Real Madrid? 

De presentatie in het Bernabéu staat gepland om 12.00 uur. Hier zal de aanvaller op spectaculaire wijze aan het publiek worden voorgesteld. Na de presentatie zal om 13.00 uur een speciaal ingelaste persconferentie plaatsvinden waar Mbappé voor het eerst aan het woord zal zijn als speler van Real Madrid.