'Ten Hag troeft Real af: deze Fransman maakt miljoenentransfer en blokkeert De Lig

'Ten Hag troeft Real af: deze Fransman maakt miljoenentransfer en blokkeert De Ligt'

17 juli om 11:42

Manchester United lijkt Real Madrid af te troeven in de strijd om Leny Yoro, De Fransman is zeer begeerd en VoetbalNieuws vertelt je hoe de deal in elkaar zit.

Yoro staat te boek als een groot Frans talent. De verdediger kan zowel op de backpositie als centraal uit de voeten en leek een voorkeur te hebben voor een overstap naar Madrid. Toch lijkt Erik ten Hag de gelukkige te gaan worden.

Hoe zit de deal van Yoro in elkaar en wat betekent dit voor De Ligt?

Volgens The Atheltic is Yoro onderweg van Frankrijk naar Manchester om daar de medische keuring af te werken. Met de deal zou maar liefst 62 miljoen euro zijn gemoeid, een gigantisch bedrag voor een achttienjarige verdediger van OSC Lille met een contract voor één jaar. Naast United waren ook Liverpool, Paris Saint-Germain en Real Madrid in de race, maar bij United besloot men simpelweg meer geld op tafel te leggen. Voor Yoro ligt een contract tot 2029 klaar inclusief een pakket waarin de Fransman ieder jaar meer gaat verdienen.

Matthijs de Ligt leek ook lange tijd op weg naar United, maar of die transfer er nog van komt, moet nog blijken. Bij United vond men het bedrag van vijftig miljoen euro exclusief bonussen te hoog en besloot men de transfer uit te stellen. Een transfer is volgens Sky Sports Deutschland nog niet volledig van de baan.