Waar en hoe laat kun je Go Ahead Eagles - SK Brann in de Conference League kijken?

Waar en hoe laat kun je Go Ahead Eagles - SK Brann in de Conference League kijken?

25 juli om 16:15
Laatste update: 25 juli om 16:15

Op donderdag 25 juli neemt Go Ahead Eagles het in eigen huis op tegen SK Brann in de tweede voorronde van de Conference League. Waar en hoe laat wordt deze belangrijke wedstrijd uitgezonden? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Go Ahead Eagles in de Conference League

Go Ahead Eagles maakt zich op voor een historisch moment, want de club speelt voor het eerst sinds 2015 weer in Europa. Destijds werden ze in de voorrondes van de Europa League uitgeschakeld door Ferencvaros. Dit jaar moet Go Ahead drie rondes overleven om de groepsfase van de Conference League te bereiken.

Met Paul Simonis als nieuwe trainer, na het vertrek van René Hake naar Manchester United, begint de club aan een spannend Europees avontuur. Simonis was voorheen assistent van Kees van Wonderen bij Heerenveen. De return van deze wedstrijd wordt een week later, op donderdag 1 augustus, gespeeld in Noorwegen.

Go Ahead - Brann kijken

Go Ahead Eagles - SK Brann wordt gespeeld op donderdag 25 juli om 18.30 uur in De Adelaarshorst in Deventer. De wedstrijd is live te volgen via Ziggo Sport. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.