Op deze positie wil Peter Bosz zich deze zomer nog gaan versterken

Voor welke positie gaat PSV de transfermarkt op?
18 juli om 12:50

PSV-trainer Peter Bosz heeft onthuld dat de club zich deze zomer alleen nog wil versterken met een rechter centrale verdediger, op voorwaarde dat de huidige selectie intact blijft.

Deze transferzomer heeft PSV al enkele spelers aangetrokken, zoals Couhaib Driouech, Ryan Flamingo, Malik Tillmann en Sergiño Dest. Daartegenover stond het vertrek van spelers als Patrick van Aanholt, Armel Bella-Kotchap, André Ramalho en Shurandy Sambo. Vooral het vertrek van Ramalho en Bella-Kotchap zorgt voor de behoefte aan een nieuwe centrale verdediger.

De voorbereiding van PSV is nog in volle gang, maar de selectie is al bijna compleet. Na het vertrek van André Ramalho staat alleen nog een rechtsbenige centrale verdediger op het wensenlijstje van Bosz. Voor de rest is de 60-jarige coach tevreden. "Ik wil dit elftal bij elkaar houden."

Geruchten over versterkingen
Volgens het Eindhovens Dagblad is PSV bereid om een recordbedrag te betalen voor Sepp van den Berg van Liverpool, hoewel de club niet zover wil gaan als de huidige vraagprijs van twintig miljoen euro. PSV heeft daarnaast ook Madi Monamay van Bayer Leverkusen vastgelegd, die zal instromen bij de beloften.

Bosz is niet bang voor het vertrek van sterspelers zoals Jerdy Schouten en Johan Bakayoko. "Jerdy zit hier pas een jaar en ze hebben allebei gewoon een contract," zegt Bosz. Mocht een van hen toch vertrekken, dan zal de club daarmee moeten omgaan. "Het zijn geweldige spelers en ik hoop dat ze blijven, maar is dat niet zo dan zullen we daarmee moeten dealen."