'Feyenoord heropent onderhandelingen met Lazio: ruildeal niet van tafel'

'Feyenoord heropent onderhandelingen met Lazio: ruildeal niet van tafel'

20 juli om 12:15
Laatste update: 20 juli om 12:15

Feyenoord heeft de gesprekken met SS Lazio over een transfer van Calvin Stengs hervat. De Italiaanse club wil de aanvallende middenvelder betrekken in een ruildeal waarbij Gustav Isaksen de omgekeerde weg bewandelt, meldt La Gazzetta Dello Sport.

Afgelopen zomer nam Feyenoord Stengs voor zes miljoen euro over van OGC Nice. De oud-AZ speler, die het voorgaande seizoen op huurbasis bij Royal Antwerp FC speelde en daar de dubbel won, had een goed debuutseizoen in De Kuip. In 43 wedstrijden scoorde hij acht keer en gaf achttien assists.

In juni kwamen de eerste geruchten naar buiten dat Lazio interesse had in Stengs. Begin juli bevestigde Stengs de interesse van Lazio voor hem voor de camera’s van ESPN, maar zei dat de belangstelling toen nog niet concreet was. Nu lijkt Lazio echter serieuze stappen te willen zetten. "Feyenoord is altijd bereid geweest de speler te laten gaan," schrijft La Gazzetta. Een ruildeal met Isaksen, die ook in de belangstelling staat van Fenerbahçe, wordt nu als meest logische optie gezien voor beide partijen.