'Transfervrije Feyenoorder opnieuw in gesprek over verbintenis in Rotterdam'

'Transfervrije Feyenoorder opnieuw in gesprek over verbintenis in Rotterdam'
20 juli om 13:15

Alireza Jahanbakhsh is deze week gesignaleerd op het trainingscomplex van Feyenoord, waar hij gesprekken voerde over een mogelijke terugkeer naar de Rotterdamse club. De Iraanse vleugelaanvaller, die na drie seizoenen zijn contract bij Feyenoord niet verlengde, zit momenteel zonder club.

Het Feyenoordmedium 1908.nl meldt dat Jahanbakhsh al sprak met hoofdtrainer Brian Priske. De aanvaller is een van aanwezigen bij het oefenduel tegen Cercle Brugge. Of Feyenoord hem een nieuw contract aanbiedt, moet de komende dagen blijken. In zijn eerdere periode bij Feyenoord speelde hij 106 wedstrijden, scoorde hij zeventien keer en gaf hij zestien assists.

De international van Iran mocht na drie seizoenen in Rotterdam op zoek naar een nieuwe uitdaging. Tot op heden is de aanvaller daar nog niet in geslaagd. Hoewel zijn zaakwaarnemer interesse uit Spanje, Italië en Duitsland bevestigde, is een concrete overstap naar een andere club nog niet gerealiseerd. Jahanbakhsh hoopt mogelijk op een nieuwe kans bij Feyenoord. Jahanbakhsh sprak volgens 1908.nl op het trainingscomplex met onder andere hoofdtrainer Brian Priske. De uitkomst van de gesprekken is nog niet bekend.