Wat lucht voor Vitesse: club krijgt opnieuw uitstel van de beroepscommissie

Vitesse krijgt opnieuw uitstel van de beroepscommissie
20 juli om 14:19
Laatste update: 20 juli om 14:19

Vitesse heeft opnieuw uitstel gekregen van de beroepscommissie van de KNVB. De club heeft nu tot 31 juli 12.00 uur de tijd om aanvullende stukken in te dienen.

Vitesse had eerder al een week uitstel gekregen. Vrijdag heeft de club daarom opnieuw de benodigde stukken aangeleverd. Deze documenten bleken echter niet volledig, waardoor de club tot 31 juli de tijd krijgt om de ontbrekende gegevens aan te leveren. De definitieve uitspraak over de licentie van Vitesse wordt op 1 augustus verwacht.

Algemeen directeur Edwin Reijntjes begrijpt de situatie, maar vindt het vervelend dat de club nog steeds in onzekerheid verkeert. "Alhoewel ik het proces begrijp en blij ben dat we nog in de race zijn, moeten wij nog steeds alles on-hold zetten richting komend seizoen. Dat is wrang, aangezien wij het namelijk weer gewoon over voetbal willen hebben, zoals het eigenlijk hoort", aldus Reijntjes op de clubwebsite.

Vitesse speelt op 9 augustus de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Telstar. De club hoopt dan duidelijkheid te hebben over de licentie.