Vitesse dient noodplan in: dit is wanneer de Arnhemmers het eindoordeel over de li

Vitesse dient noodplan in: dit is wanneer de Arnhemmers het eindoordeel over de licentie horen

19 juli om 18:52

Vitesse is bezig om intern de laatste loodjes te leggen aan de redding van de club. De Arnhemmers hebben ondertussen een plan ingediend bij de KNVB en VoetbalNieuws vertelt je wanneer de beroepscommissie licentiezaken van de bond uitspraak doet.

De Telegraaf meldt dat Vitesse uitstel heeft gekregen van de deadline vrijdag. Om 12.00 uur had de bond een noodplan binnen willen hebben, maar die deadline werd op 17.00 uur gezet en is gehaald door de Arnhemmers. De club geeft aan hoopvol te zijn op een goede uitkomst.

Wanneer hoort Vitesse of zij een licentie krijgen?

Met dit plan kan de licentiecommissie onderzoeken of Vitesse toch recht heeft op een licentie voor komend seizoen. Ondanks dat de deadline dus pas vrijdag was, komt er maandag al uitsluitsel en weet men rondom Arnhem of zij ook komend jaar voor Vitesse kunnen juichen. Mocht de commissie besluiten dat er toch een negatief oordeel komt, dan is enkel een gang naar de rechtszaal nog een optie voor Vitesse. Zij gaan enkel op zoek naar een procedure fout, en die kans is vrij klein. Maandag zal men dus weten of Vitesse nog blijft bestaan.